Productspecificatie

Productnaam
Nijmeegs Marikenbrood
Productinformatie
In de banketbakkerij worden ook noten verwerkt.
Afbeelding
Ingredienten
water, TARWEbloem, suiker, rozijnen (10%), AMANDELEN (6%), krenten (5%), dextrose(TARWE), glucosestroop, kersen(SULFIET), zetmeel (gemodificeerd), gist, MELKpoeder (magere), TARWEgluten, weipoeder(MELK), Plantaardig Vet(plantaardig vet (palm), plantaardig vet (kokos)), dextrose, EI-EIwit, Emulgator(E471 (mono- en diglyceride van vetzuren), E481 (natriumstearoyl-2-lactylaat), e472e (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur)(TARWE)), EI, SOJAbloem, TARWEbloem (voorverstijfseld), glucosestroop (gedroogd), bakkerszout, TARWEzetmeel, Plantaardige Olie(plantaardige olie (raapzaad)), kersensap, druivensap, Geleermiddel(E440 (pectinen), E341 (calciumfosfaten), E450 (difosfaten)), Voedingszuur(E330 (citroenzuur)), Aroma(aroma), boter(MELK), citroenvezel, geïnactiveerde gist, Kleurstof(E100 (curcumine), E150a (karamel), E160a (carotenen), E163 (anthocyaninen)), Kruiden En Specerijen(kruiden en specerijen (kurkuma)), MELKeiwit, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma(MELK)), Rijsmiddel(E341 (calciumfosfaten), E500 (natriumcarbonaten)), Stabilisator(E263 (calciumacetaat)), TARWEmoutmeel, Verdikkingsmiddel(E407 (carrageen), E415 (xanthaangom), E466 (natriumcarboxymethylcellulose, cellulosegom)), Zuurteregelaar(E330 (citroenzuur), E331 (natriumcitraten))
Allergenen
Tarwe, Gluten, Ei, Soja, Melk, Noten, Sulfiet, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 5 dag(en).
Bewaartemperatuur: 5 °C
Gekoeld bewaren (max. 7°C)
Bereidingswijze
In de banketbakkerij worden ook noten verwerkt.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1010 KJ
Energie KCal 241.23 KCal
Eiwit 4.8 g    
Koolhydraten 44 g    
   - Suikers 28 g    
Vetten 4.5 g    
   - Verzadigd 1.2 g    
Voedingsvezels 2 g    
Zout 0.4 g