Productspecificatie

Productnaam
Christoffel vlaai
Productinformatie
In de banketbakkerij worden ook noten verwerkt.
Afbeelding
Ingredienten
room(MELK), suiker, TARWEbloem, water, kersen(SULFIET) (9%), roomboter(MELK) (3%), Plantaardig Vet(palm, kokos), glucose-fructosestroop, cacaomassa(MELK), MELK (magere), maiszetmeel (gemodificeerd), aardappelzetmeel, EI, Plantaardige Olie(raapzaad), weipoeder(MELK), aardappelzetmeel (gemodificeerd), cacaomassa, cacaopoeder (magere), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palm), MELKpoeder (<1%), dextrose(TARWE), MELKpoeder (magere), cacaoboter, glucosestroop, Rijsmiddel(E500 (natriumcarbonaten)), invertsuikerstroop, bakkerszout, MELKvet, Verdikkingsmiddel(E466 (natriumcarboxymethylcellulose, cellulosegom), E407 (carrageen), E440 (pectinen)), citroenschil, Aroma(aroma, vanille), Conserveermiddel(E202 (kaliumsorbaat), E224 (kaliummetabiSULFIET)), druivensap, Emulgator(E322 (lecithine)(SOJA), E471 (mono- en diglyceride van vetzuren)), glucosestroop (gedroogd), kersensap, Kleurstof(E150a (karamel), E160a (carotenen), E163 (anthocyaninen)), MELKeiwit, Natuurlijk Aroma(citroen), Stabilisator(E263 (calciumacetaat), E341 (calciumfosfaten), E407 (carrageen), E450 (difosfaten)), TARWEmoutmeel, TARWEzetmeel, Voedingszuur(E330 (citroenzuur)), zout, Zuurteregelaar(E270 (melkzuur), E330 (citroenzuur), E331 (natriumcitraten), E333 (calciumcitraten), E501 (kaliumcarbonaten))
Allergenen
Tarwe, Gluten, Ei, Soja, Melk, Sulfiet
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 5 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1385 KJ
Energie KCal 330.8 KCal
Eiwit 2.8 g    
Koolhydraten 30 g    
   - Suikers 21 g    
Vetten 22 g    
   - Verzadigd 15 g    
Voedingsvezels 0.7 g    
Zout 0.25 g