Productspecificatie

Productnaam
Appel-amandelslof
Productinformatie
In de banketbakkerij worden ook noten verwerkt.
Afbeelding
Ingredienten
appel (36%), suiker, water, TARWEbloem, roomboter(MELK), AMANDELEN (5%), rozijnen (2%), EI, Gemodificeerd Zetmeel(E1422 (geacetyleerd dizetmeeladipaat), E1414 (geacetyleerd dizetmeelfosfaat)), appelpoeder(SULFIET), aardappelzetmeel (gemodificeerd), glucosestroop, EI-EIwit, citroenschil, Kruiden En Specerijen(kaneel), Voedingszuur(E330 (citroenzuur)), Antiklontermiddel(E535 (natriumferrocyanide)), Aroma(aroma, room, vanille), bakkerszout, citroenvezel, citrusvezel, Conserveermiddel(E202 (kaliumsorbaat), E224 (kaliummetabiSULFIET)), dextrose, E160b (ii) (annatto norbixine), Emulgator(E472b (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met melkzuur), E477 (propyleenglycolesters van vetzuren)), Geleermiddel(E440 (pectinen)), glucosestroop (gedroogd), invertsuikerstroop, kaliumjodide, MELKeiwit, MELKpoeder, MELKpoeder (magere), Natuurlijk Aroma(citroen), Plantaardig Vet(kokos, palm, palmpit), Plantaardige Olie(raapzaad, zonnebloem), Rijsmiddel(E450 (difosfaten), E500 (natriumcarbonaten)), Stabilisator(E170 (calciumcarbonaten), E263 (calciumacetaat), E339 (natriumfosfaten), E420 (sorbitol), E450 (difosfaten)), TARWEzetmeel, Verdikkingsmiddel(E415 (xanthaangom)), weipoeder(MELK), zout, Zuurteregelaar(E330 (citroenzuur), E331 (natriumcitraten), E500 (natriumcarbonaten))
Allergenen
Tarwe, Gluten, Ei, Melk, Noten, Sulfiet, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 5 dag(en).
Bewaartemperatuur: 5 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1047 KJ
Energie KCal 250.07 KCal
Eiwit 2.9 g    
Koolhydraten 36 g    
   - Suikers 25 g    
Vetten 10 g    
   - Verzadigd 5.3 g    
Voedingsvezels 1.7 g    
Zout 0.21 g