Productspecificatie

Productnaam
Appel-amandelslof
Productinformatie
In de banketbakkerij worden ook noten verwerkt.
Afbeelding
Ingredienten
appel (36%), suiker, water, TARWEbloem, roomboter(MELK), AMANDELEN (6%), rozijnen (2%), EI, Gemodificeerd Zetmeel(E1422, E1414), appelpoeder, zetmeel (gemodificeerd), glucosestroop, EI-EIwit, weipoeder(MELK), citroenschil, Kruiden En Specerijen(kaneel), Voedingszuur(E330, E263), aardappelzetmeel (gemodificeerd), Antiklontermiddel(E535), Aroma(citroen), bakkerszout, citroenvezel, Conserveermiddel(E202, E224(SULFIET)), dextrose, Draagstof(E1520), Emulgator(E472b, E477), Geleermiddel(E440), invertsuikerstroop, kaliumjodide, Kleurstof(E160b), MELKeiwit, MELKpoeder, MELKpoeder (magere), Natuurlijk Aroma(citroen), Plantaardig Vet(palmpit, kokos), Plantaardige Olie(raapzaad, zonnebloem), Rijsmiddel(E170, E450, E500), Stabilisator(E339), TARWEzetmeel, Verdikkingsmiddel(E415), zout, Zuurteregelaar(E500, E330, E331)
Allergenen
Tarwe, Gluten, Ei, Melk, Noten, Sulfiet, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 5 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1026.76 KJ
Energie KCal 245.24 KCal
Eiwit 2.89 g    
Koolhydraten 35.73 g    
   - Suikers 25.33 g    
Vetten 9.6 g    
   - Verzadigd 5.01 g    
Voedingsvezels 1.64 g    
Zout 0.22 g